Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 27-02-2020, 14:26
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις το τριήμερο της Αποκριάς στα Γιάννενα.

Το Πνευματικό Κέντρο ειδοποιεί τους συλλόγους ότι ακυρώνονται τζαμάλες, οι εκδηλώσεις την Κυριακή της Αποκριάς και τα κούλουμα, μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας, ελέω κρουσμάτων κορονοϊού.

200 λέξεις απομένουν.
 • Georges kokkinos
  Georges kokkinos
  Αυτό είναι μια υπερβολή διότι δεν είναι οι τζαμάλες, ένα καθαρά τοπικό έθιμο το οποίο θα επιφέρει νέα κρούσματα. Αντιθέτως συμβάλλει στην δημιουργία ενός πανικού ο οποίος θα επιδεινώσει την κατάσταση.
  200 λέξεις απομένουν.
 • Claudia Klein
  Claudia Klein
  Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου. Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων. Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας.
  200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα