Ντοτη3 Δωδώνη πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Άκου-Κοίτα-Πες: Μια Ιστορία για την Ευρώπη»: διαδικτυακό σεμινάριο

Εικόνα του άρθρου «Άκου-Κοίτα-Πες: Μια Ιστορία για την Ευρώπη»: διαδικτυακό σεμινάριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/01/2025, 19:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς, φοιτητές και όσους-ες ενδιαφέρονται θα πραγματοποιήσει η Αφηγήματα Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα «Αδράχτι», στο πλαίσιο του έργου «Άκου-Κοίτα-Πες: Μια ιστορία για την Ευρώπη» , την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00.

Το σεμινάριο στοχεύει αφενός στην ενημέρωση των συμμετεχόντων για την αξιοποίηση της αφηγηματικής τέχνης στην εκπαιδευτική διαδικασία και αφετέρου στην παρουσίαση των τρόπων με τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εκπαιδευτικό υλικό της δράσης με τους μαθητές τους στο μέλλον.

Οι εισηγήτριες του σεμιναρίου είναι η αφηγήτρια Μαρία Μαχαίρα και η εικαστικός Βιολέτα Διαμαντή.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/aGUsvQKhu6u9quAVA και mmaxaira@gmail.com.

Η δράση «Άκου-Κοίτα-Πες: Μια Ιστορία για την Ευρώπη» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος BUILD-Building a robust and democratic civic space. To ΒUILD συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του προγράμματος (CERV), το Ίδρυμα Μποδοσάκη και την οργάνωση Support Centre-Cyprus.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Drosia piso syndromi piso