Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 15-06-2021, 12:56
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο διακρίσεις απέσπασε η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» στο πλαίσιο της εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης Bravo Sustainability Week 2021, που διοργανώνει το Qualitynet Foundation.

Η μια, για την «Ισχυρή Εφαρμογή Στρατηγικών σε Θέματα Βιωσιμότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» και η άλλη για τη «Στήριξη Ευπαθών Ομάδων Κατά το Πρώτο Κύμα Έξαρσης του COVID-19».

Στην πρώτη περίπτωση, γαλακτοβιομηχανία διακρίθηκε για τις εφαρμογές στρατηγικών σε θέματα βιωσιμότητας και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τον τελευταίο χρόνο και τη στήριξη τους πρωτογενή τομέα, με διάφορες δράσεις σχετικά με το περιβάλλον, τα εργασιακά, τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.α.

Σχετικά με τη στήριξη ευπαθών ομάδων, η γαλακτοβιομηχανία διακρίθηκε για τη στήριξη που παρείχε κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας, σε ευάλωτες ομάδες, στην Ήπειρο και στην Αττική, καθώς και τις προσφορές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «για εμάς δεν είναι ένα ακόμα βραβείο, αλλά η αναγνώριση της συλλογικής μας δουλειάς και προσπάθειάς να συμβάλουμε μέσω υπεύθυνων πρακτικών, στην προστασία της βιοποικιλότητας και των φυσικών πόρων, να παρέχουμε ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον ενώ παράλληλα να καταφέρνουμε να θέτουμε στο επίκεντρο το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και την τοπική κοινωνία μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες κοινωνικού και εθελοντικού χαρακτήρα».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa