Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Αγροκτηνοτρόφων του μπλόκου του Καλπακίου, θα πάρει μέρος στην πανελλαδική κινητοποίηση στις 13 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, όπως αποφασίστηκε στις 4 Φεβρουαρίου, στην πανελλαδική σύσκεψη.
«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο, με στόχο να πιέσουμε την κυβέρνηση και να καταλάβει ό,τι ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί και θα μείνουμε ανυποχώρητοι μέχρι να ικανοποιηθούν τα βασικά μας αιτήματα που αφορούν την επιβίωσή μας».
Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13/2 στις 8:00 π.μ από την Ακαδημία.
«Δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα για περισσότερες από 50 μέρες, κόντρα στην πολιτική της κυβέρνησης που προσπάθησε με κάθε τρόπο να υπονομεύσει τον αγώνα μας. Κατακτήσαμε την ενότητά μας τόσες μέρες στο δρόμο, μέσα από πολλαπλές πανελλαδικές συσκέψεις, συλλογικές αποφάσεις και συντονισμένες δράσεις. Στο πλευρό μας είχαμε όλον τον ελληνικό λαό κόντρα στην προσπάθεια του κοινωνικού αυτοματισμού και της διάσπασης» σημειώνουν επίσης.