Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αγορά: Ουρές, κίνηση και στήριξη

Εικόνα του άρθρου Αγορά: Ουρές, κίνηση και στήριξη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2021, 15:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Άνοιξαν και πάλι τα καταστήματα στα Γιάννενα, με όρους περσινού καλοκαιριού περίπου, εκτός από τη μικρότερη αναλογία πελατών/τετραγωνικά.

Στο κέντρο των Ιωαννίνων, οι πελάτες έκαναν ουρές σε αρκετά καταστήματα, πέραν των «κλασικών» στα σημεία κινητής τηλεφωνίας.

Η αστυνομία κάνει περιπολίες στους κεντρικούς δρόμους και γενικώς, η κίνηση είναι αυξημένη, Δευτέρα πρωί.

Στο μεταξύ, ο Δήμος Ιωαννιτών με ανακοίνωσή του, δηλώνει στήριξη στην τοπική αγορά.

Διαβάστε επίσης: Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Στήριξη στους «άνθρωπους στην πόλη»

«Η λειτουργία της αγοράς είναι αυτή που δίνει που ζωή στην πόλη. Είναι ώρα ως καταναλωτές να στηρίξουμε την τοπική αγορά και μαζί να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία», τόνισε ο δήμαρχος Μωυσής  Ελισάφ.

Υπερθεμάτισε, λέγοντας ότι ο «Δήμος Ιωαννιτών είναι ο μοναδικός της χώρας που έχει στηρίξει την επιχειρηματικότητα με δύο δέσμες μέτρων αναγνωρίζοντας τις δύσκολες καταστάσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία».

Είπε επίσης ότι ο Δήμος «έχει διαβιβάσει σε όλα τα αρμόδια υπουργεία» το αίτημα για στήριξη των επιχειρήσεων και κατέληξε: 

«Η τοπική αγορά μας χρειάζεται. Τώρα μπορούμε να αποδείξουμε έμπρακτα την στήριξή μας. Πρέπει να το κάνουμε με τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων. Με προσοχή και αποφεύγοντας οτιδήποτε θα μπορούσε να προκαλέσει υγειονομικά προβλήματα. Στηρίζουμε την αγορά, στηρίζουμε τους μικρομεσαίους, προσέχουμε για να μην αφήσουμε περιθώρια στον ιό που δυστυχώς εξακολουθεί να υπάρχει».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back