Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφηγήσεις παραμυθιών μέσω διαδικτύου

Εικόνα του άρθρου Αφηγήσεις παραμυθιών μέσω διαδικτύου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2020, 15:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων σχεδιάζει μια διαδικτυακή χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Με αφορμή το παραμύθι «Ένα δώρο για τον καθένα» των Birdie Black & Rosalind Beardshaw, η Βιβλιοθήκη θα ξετυλίξει την ιστορία των δώρων μέσα στο χρόνο, ταξιδεύοντας στον κόσμο. Θα ακολουθήσει εργαστήρι χειροτεχνίας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν στην πλατφόρμα Webex πατώντας τον σύνδεσμο https://rb.gy/4k5db6. Η εκδήλωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης και στο κανάλι στο youtube στις 17 Δεκεμβρίου.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί για τη συμμετοχή τους στην αφήγηση του παραμυθιού τις φοιτήτριες: Χαρά Αϊτσίδου, πρακτική άσκηση, τμήμα Φιλολογίας, Αγγελική Αυγερινού, τμήμα Φιλολογίας, Παναγιώτα-Ανδρομάχη Κιούκα, τμήμα Φιλολογίας, Αναστασία Παγκράτη, τμήμα Ψυχολογίας, και Μαρία Ζάχου, τμήμα Φιλολογίας

Κατά την περίοδο των γιορτών θα γίνουν αφηγήσεις  παραμυθιών, μέσω πλατφόρμας webex, με τον παραπάνω σύνδεσμο. Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, το παραμύθι «Χριστούγεννα στο δάσος» της Σγουρή Β. Γεωργιάδηκαι την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί θα ακολουθήσει η αφήγηση του παραμυθιού «Μην κλαις κοριτσάκι» της Σμαράγδας Μανταδάκη.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο κύκλος αφηγήσεων παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους της ενότητας «Όσα τόσα κι αν γενούν, παραμύθια πάντα θ’ αρχινούν» με το παραμύθι της Μαρίας Ανδρικοπούλου «Το χρυσό κλουβί». Η αφήγηση θα αναρτηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back