Αξιολόγηση μόνο σε τρία σχολεία

Εικόνα του άρθρου Αξιολόγηση μόνο σε τρία σχολεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/03/2021, 10:43

Η Ενωτική Αριστερή Παρέμβαση εκπαιδευτικών ΔΕ νομού Ιωαννίνων χαιρετίζει «το σύνολο σχεδόν των συναδέλφων/ισσων, που αρνήθηκε να υποταχθεί στα σχέδια του υπουργείου παιδείας για διάλυση του δημόσιου σχολείου».

Η παράταξη αναφέρει ότι από τα 61 σχολεία που ανήκουν στη δύναμη της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων μόνο 3 σχολεία προχώρησαν τη διαδικασία της αξιολόγησης -κατηγοριοποίησης της σχολικής μονάδας.  Σύμφωνα με την ΕΑΠ, για 2 σχολεία δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, σε 3 σχολεία έχει αναβληθεί η συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων για τις επόμενες ημέρες, όμως στα δύο από αυτά έχει ήδη υπογραφεί από την πλειοψηφία η δήλωση αποχής, και σε 53 σχολεία οι καθηγητές-τριες απείχαν.

«Χαιρετίζουμε παράλληλα εκείνους τους διευθυντές/ριες που σεβόμενοι τη θέση τους, τις αποφάσεις του κλάδου και των συλλόγων τους δεν υπέκυψαν στους εκβιασμούς του υπουργείου και όχι μόνο δεν πίεσαν τους συναδέλφους/ισσες, αλλά και συντάχθηκαν μαζί τους, υπογράφοντας, χωρίς να πάρουν πίσω την υπογραφή τους, και οι ίδιοι δήλωση αποχής» καταλήγει, μεταξύ άλλων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back