ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Θεσμική εκτροπή»

Εικόνα του άρθρου «Θεσμική εκτροπή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2019, 18:57
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ως «αντιθεσμική εκτροπή» χαρακτηρίζουν τις διαδικασίες της πρώτης συνεδρίασης του νέου περιφερειακού συμβουλίου οι «Ορίζοντες Ηπείρου». Αναφέρουν ότι ενώ κατά την έναρξη της συνεδρίασης «αποσαφηνίστηκε ότι θα τοποθετηθούν όλοι οι επικεφαλής», μετά την ψήφιση δεν έγινε κάτι τέτοιο και «αντιδημοκρατικά και αντιθεσμικά, ο πρόεδρος κήρυξε την λήξη της συνεδρίασης μη απευθύνοντας τον λόγο στους επικεφαλής των παρατάξεων».

Καταγγέλλει επίσης φραστικό «τραμπουκισμό» από τον Βασίλη Ψαθά, σύμβουλο της πλειοψηφίας, εις βάρος του συμβούλου των «Οριζόντων», Σπύρου Ριζόπουλου.

Ο κ. Ριζόπουλος, στην εκτενή του τοποθέτηση που δεν εκφώνησε τελικά, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «με την παρουσία μας εδώ, αποδεικνύουμε πως τελικά τα πράγματα αλλάζουν, όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πίστη, ουσία και υπόσταση» και ανάμεσα στα υπόλοιπα, μετεκλογικής απολογιστικής φύσης, τόνισε ότι «ο ακρογωνιαίος λίθος της πολιτικής μας συνομιλίας ως αντιπολίτευση θα είναι η αλήθεια, η ειλικρίνεια και η εντιμότητα στον τρόπο διακυβέρνησης σας».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back