Oikonomou pisoi

Θερινό σχολείο για τα ανθρώπινα δικαιώματα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2019, 02:17

Από 1 έως 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Θερινό Σχολείο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που διοργανώνουν το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, τo Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και το Εργαστήριο του Τμήματος  για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

To 1ο Θερινό Σχολείο με τίτλο: «Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Χθες, στο Σήμερα, στο Αύριο: Προκλήσεις και Προοπτικές», το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος», θα ασχοληθεί με τον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από διεπιστημονική και διαπολιτισμική οπτική. Απευθύνεται τόσο σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές όσο και σε όσους σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με διάφορους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ομιλητές θα είναι επιστήμονες από το εξωτερικό και την Ελλάδα από διάφορους επιστημονικούς τομείς, όπως την Παιδαγωγική, την Ψυχολογία,  τη Νομική, την Ιατρική, αλλά και από διάφορους φορείς.  

Στους συμμετέχοντες στο Θερινό Σχολείο θα δοθούν τα αντίστοιχα ECTS – Πιστωτικές Μονάδες.

Οι εγγραφές συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για δήλωση συμμετοχής, διαδικτυακό σύνδεσμο: https://humanrights.ac.uoi.gr/. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back