Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

800.000 ευρώ σε Σταυράκι, Νεοχωρόπουλο και Μάρμαρα

Εικόνα του άρθρου 800.000 ευρώ σε Σταυράκι, Νεοχωρόπουλο και Μάρμαρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/09/2018, 16:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα ακόμα σημαντικό έργο παίρνει το δρόμο της υλοποίησης, μετά την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, στην οποία προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Ιωαννίνων  Θωμάς Μπέγκας.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Έργα αναβάθμισης των περιοχών στις Δ.Κ. Σταυρακίου-Νεοχωροπούλου-Μαρμάρων», συνολικού προϋπολογισμού 800.000 ευρώ το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους.

Σε αυτό το έργο περιλαμβάνονται εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης οδών στις Δημοτικές Κοινότητες Σταυρακίου (Σουλίου, Πύρρου, κλπ), Νεοχωρόπουλου (Μπέγκα, Φανερωμένης, Κλείτου κλπ) και Μαρμάρων, η κατασκευή ενός γηπέδου μπάσκετ και η ανάπλαση ενός μικρού κοινόχρηστου χώρου στο Σταυράκι Ιωαννίνων.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο δήμαρχος δήλωσε: « Έχουμε πλέον περάσει στη δεύτερη φάση με νέα έργα να παίρνουν κι αυτά το δρόμο της υπογραφής συμβάσεων κι άρα της υλοποίησης. Συνεχίζουμε να παράγουμε έργο για όλο το Δήμο και όλους τους δημότες». Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Έργων Γιάννης Λιόντος ανέφερε ότι «πρόκειται για μια στοχευμένη και πολύπλευρη παρέμβαση σε μια περιοχή που είχε χρόνια να δει τέτοιου είδους έργα τα οποία τα έχει ανάγκη», προσθέτοντας ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν και νέα έργα στον Δήμο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back