Τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα κυκλοφορούν, αυτή τη φορά ως μια απεύθυνση στη λαϊκή βάση, στους οπαδούς της ομάδας δηλαδή, για τη διάσωσή της.
Το link της προπώλησης είναι εδώ
Επί του παρόντος, δεν είναι δεδομένη η παραμονή στη superleague 2, αλλά ο στόχος του sold out εντάσσεται στην προσπάθεια «επαναφοράς» της ομάδας.
Αυτό τουλάχιστον δηλώνει σε ανάρτησή του ο Νίκος Σιόντης, ο επιχειρηματίας που είναι το δημόσιο πρόσωπο και συντονιστής αυτής της προσπάθειας, η οποία μοιάζει η πιο «γειωμένη» αυτή τη στιγμή.
Η ΠΑΕ ωστόσο παραμένει στην κατοχή των αφών Χριστοβασίλη μέχρι νεωτέρας και τα περισσότερα μελλοντικά ζητήματα είναι ακόμα στον αέρα.Ο κ. Σιόντης, με την ανάρτησή του, θέτει και ως προσωπικό στόχο να εξαντληθούν σε 48 ώρες 7.747 εισιτήρια διαρκείας, ξεκαθαρίζοντας ότι τα εισιτήρια είναι πρωτίστως στήριξη και θα χρησιμοποιηθούν σε όποια κατηγορία και αν παίξει τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα."
Στην 1η φάση της προπώλησης θα διατίθεται voucher, με το οποίο θα εξασφαλίζεται το διαρκείας της επόμενης χρονιάς.
Οι κάτοχοι των διαρκείας θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο από τις 15 ως τις 17 Ιουλίου. Οι θέσεις που δεν θα ανανεωθούν μέχρι 17 Ιουλίου, θα είναι ξανά διαθέσιμες.