Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

3ο Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου 3ο Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2017, 17:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Χειρονομία Αντεξουσιαστική Κίνηση διοργανώνει το 3ο Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ στις 23-25 Ιουνίου στο θεατράκι, της Σκάλας. "Έναςάλλος κόσμος γεννιέται και μεγαλώνει συνεχώς. Είμαστε μέρος του και δεναναθέτουμε σε κανέναν τη ζωή μας. Δημιουργούμε εξ αρχής το dημόσιο χώρο ως σημείο εκκίνησης, ως χώρο συναπόφασης και ελευθερίας στις γειτονιές μας, στιςπόλεις μας. Καλούμε τη γιαννιώτικη κοινωνία της οποίας μέρος είμαστε να συνομιλήσουμε, να συνθέσουμε λύσεις να βρούμε συλλογικά τις εξόδους προς την ελευθερία", αναφέρει η Χειρονομία, μεταξύ άλλων.

Το πλήρες πρόγραμμα, είναι το εξής:

1η μέρα:
 εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο "Ο δημόσιος χώρος ως μέσο χειραφέτησης και οι αγώνες για την υπεράσπισή του στα Γιάννενα" με ομιλητές: Γ. Παπαχριστοδούλου - ( δημοσιογράφος ) και Άλεξ Μπέγκα ( αρχιτέκτονας )
 στις 23.00 ρεμπέτικο γλέντι με τους Σταματία Δόση – τραγούδι, Ορφέα Τσακτσίρα – κιθάρα, τραγούδι, Γιώργο Καρακώστα – μπουζούκι.


 2η μέρα:
 εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο "Απόδραση απ' τα κράτη. Παγκόσμια αντίσταση στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό" με ομιλητές : Άρβι Ματράκου (σύντροφος που έζησε στη Ροζάβα) Yankι Τ. (σύντροφος από Τουρκία), Yavor Tarinski (TRISE)

 23.00 live

Czar
Sliver
Ωχτομηδέν
Το αστεροσκοπείο του larry bird
Jezies

 3η μέρα:
 εκδήλωση συζήτηση με τίτλο "Το τέλος της εθνικής πολιτικής και το πρόταγμα της άμεσης δημοκρατίας" με ομιλητές Αλέξανδρος Σχισμένος ( περιοδικό Βαβυλωνία ) και Νίκος Ιωάννου ( Αντιεξουσιαστική Κίνηση Αθήνας )
 Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει η προβολή του σουηδικού ντοκιμαντέρ «The Antifascists»
 Στις 24.00 Party

Επίσης:

Ιστορική περιήγηση στους δημόσιους χώρους της πόλης την Κυριακή στις 18.00 (εκκίνηση από την κεντρική πλατεία )

 Καθ' όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει στο χώρο βιβλιοπωλείο, έκθεση φωτογραφίας της ομάδας του ε.κ.χ Nosotros, πάγκος με προϊόντα της ΒΙΟ.ΜΕ

 Όλες οι πολιτικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20.00

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back