Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξενοδόχοι-Γύρος Λίμνης: Συμφωνία για κοινό πρόγραμμα προβολής

Εικόνα του άρθρου Ξενοδόχοι-Γύρος Λίμνης: Συμφωνία για κοινό πρόγραμμα προβολής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/04/2021, 16:12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τις βάσεις για πιο στενή συνεργασία με στόχο τη «μεγιστοποίηση της προβολής του νομού Ιωαννίνων και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών» κατά τις ημέρες διεξαγωγής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και όχι μόνο, έθεσαν η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και οι διοργανωτές του Ioannina Lake Run.

Σε τηλεδιάσκεψη που είχαν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να «διεκδικήσουν από κοινού ένα πρόγραμμα προβολής, που με ‘όχημα’ τον καταξιωμένο πλέον αγώνα δρόμου, θα αναδείξει συνολικά τις ομορφιές του τόπου, τα μνημεία, ακόμη και τη γαστρονομία», σύμφωνα με την  ανακοίνωση.

Επίσης, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων εξέφρασε την πρόθεσή της «να στηρίξει πιο ενεργά τη διοργάνωση, τόσο σε επίπεδο προβολής μέσα από τα εργαλεία που διαθέτει, όσο και σε επίπεδο φιλοξενίας δημοσιογράφων και διακεκριμένων αθλητών».

Οι διοργανωτές του αγώνα παρουσίασαν τη μελέτη για το το οικονομικό αποτύπωμα της διοργάνωσης, με βασική αναφορά στο τουριστικό αποτέλεσμα.

Έγινε συζήτηση στη βάση μιας πρότασης για τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ και promo video και θα αναζητηθούν πόροι για την υλοποίησή της.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back