Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 29-06-2017, 12:00
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, διοργανώνει και φέτος τον Ιούλιο Θερινό Πρόγραμμα διδασκαλίας της Ελληνικής γλώσσας και του Ελληνικού πολιτισμού για ομογενείς και αλλοδαπούς σπουδαστές, από τη Δευτέρα, 3 έως και την Παρασκευή, 28 Ιουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, θα υλοποιηθεί το πάγιο αυτοχρηματοδοτούμενο θερινό πρόγραμμα του Κέντρου «Θερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. 2017» με το οποίο δίνεται η δυνατότητα σε ομογενείς-αλλοδαπούς που επισκέπτονται την Ελλάδα να παρακολουθήσουν μαθήματα ελληνικής γλώσσας, καταβάλλοντας αντίτιμο διαμονής, διατροφής και διδάκτρων.

Οι συμμετέχοντες προέρχονται από έντεκα διαφορετικές χώρες (Αλβανία, Αυστραλία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρωσία, Σερβία, Τουρκία). Το ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. υποδέχεται τους σπουδαστές του τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου και ώρα 10:00 π.μ., παρουσία του προέδρου του και πρύτανη Γιώργου Καψάλη.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2