ΒΙΒΛΙΟ

30 άνθρωποι παθαίνουν συλλογική γραφή (και τρέλα)

Εικόνα του άρθρου 30 άνθρωποι παθαίνουν συλλογική γραφή (και τρέλα)
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/09/2016, 19:13
ΒΙΒΛΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 18.00, στο Θυμωμένο Πορτραίτο παρουσιάζονται οι «Ιστορίες Συλλογικής Γραφής και Τρέλας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg.

Πρόκειται για τη συλλογή διηγημάτων που προέκυψαν από το σεμινάριο δημιυοργικής γραφής το οποίο οργάνωσε η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με εισηγητή το συγγραφέα Μιχάλη Σπέγγο την άνοιξη του 2015. Στο σεμινάριο συμμετείχαν τριάντα νέοι λογοτέχνες που μυήθηκαν σε τεχνικές ανάδειξης του ταλέντου τους. Στην παρούσα έκδοση παρουσιάζεται ένα δείγμα αυτού του ταλέντου, με την ελπίδα ότι θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Μιχάλης Σπέγγος, Αναστασία Καλλιοντζή δικηγόρος, συγγραφέας και θα συντονίσει ο Γιώργος Τσαντίκος, δημοσιογράφος. Κείμενα θα διαβάσουν η Δανάη Τζήμα και μαθητές της. Τα κείμενα γράφουν οι: Λαμπρινή Αθανασίου , Ελένη Βάλβη, Χρυσούλα Βέργου, Μαρία Διαμαντή, Αργύρης Ευαγγελούλης, Αναστασία Καλαϊτζίδου, Γιώργος Καρακώστας, Δημήτρης Κατσάνος, Κατερίνα Κατσιμπόκη, 'Αννυ Κοίλια, Μαρία Κοτρώτσιου, Μιχάλης Λαγούδης, Ελένη Μακρογιάννη, Παναγιώτα Μπαμπουρδά, Βασιλική Νάκου, Στέφανος Ντάκος, Μαρία Πριόνα, Νίκος Σόφης. Την επιμέλεια του βιβλίου έχει κάνει ο Γιώργος Ζάχος, διευθυντής της βιβλιοθήκης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back