Oikonomou pisoi

200.000 ευρώ για οδικές υποδομές στα Καρδαμίτσια

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/10/2021, 18:13

Στην έγκριση της μελέτης και των όρων δημοπράτησης για μία ακόμη παρέμβαση στα Καρδαμίτσια προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ιωαννιτών.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση των έργων υποδομής και κοινοχρήστων χώρων.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 200.000 ευρώ και, όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος, «αποδεικνύει τη βούληση της σημερινής δημοτικής αρχής να αντιμετωπίζει προβλήματα στη συγκεκριμένη περιοχή που έρχονται από το παρελθόν».

Στο πλαίσιο της παρέμβασης θα εκτελεστούν εργασίες κατασκευής οδών και ειδικότερα  κατασκευή κρασπέδων, ρείθρων, πεζοδρομίων και ασφαλτόστρωσης καθώς και διάνοιξη οδών.

Η Οικονομική Επιτροπή στην ίδια συνεδρίαση ενέκρινε τα πρακτικά των επιτροπών διαγωνισμού για μια σειρά έργων, μεταξύ των οποίων είναι: η διαμόρφωση του οδικού δικτύου και η κατασκευή υποδομών σε Νέα Ζωή, Καρδαμίτσια, Κάτω Νεοχωρόπουλο και Λόφο Βελισσαρίου, η αναβάθμιση οδικών και άλλων υποδομών στην Δημοτική Ενότητα Παμβώτιδας, η αναβάθμισης υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Περάματος, η αναβάθμιση υποδομών στη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου και η αναβάθμιση του δομημένου περιβάλλοντος σε Καλούτσιανη και Κιάφα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back