Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

181 δείγματα σε ένα τριήμερο. Όλα αρνητικά

Εικόνα του άρθρου 181 δείγματα σε ένα τριήμερο. Όλα αρνητικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/05/2020, 17:50
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά από ένα τριήμερο διάλειμμα η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου επιστρέφει στην επικαιρότητα, για να ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία όσον αφορά τον κορονοϊό.

Με την επίσημη ανακοίνωσή της λοιπόν, η Πολιτική Προστασία ενημερώνει ότι από 1 έως 3 Μαΐου στάλθηκαν 67 δείγματα για εξέταση από το νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Η αναφορά αυτή αφορά τις επιπτώσεις από την υπόθεση με το αρνητικό, τελικά, κρούσμα, για το οποίο υπήρχε μια αναστάτωση τις ημέρες αυτές.

Κατά τα άλλα, το Εργαστήριο Αναφοράς για τον Covid-19 του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εξέτασε το… τριήμερο της Πρωτομαγιάς 181 νέα δείγματα. Τα 8 από το νοσοκομείο Κέρκυρας, τα 9 από το νοσοκομείο Λευκάδας και τα 164 από τα νοσοκομεία της Ηπείρου. Όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά.

Όσον αφορά την κατάσταση των ασθενών, ο 60χρονος οδηγός βουνού νοσηλεύεται στην παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με την κατάσταση της υγείας του να είναι πολύ καλή, ενώ ο ηλικιωμένος από την Άρτα βρίσκεται ακόμα στη ΜΕΘ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back